Over ons

Vimatech in Lichtenvoorde is een onderneming die in oplossingen denkt, daarnaast is Vimatech een onderneming met een sociale knipoog.

Vimatech denkt in oplossingen

Vimatech groeit sterk en timmert hard aan de weg op het gebied van aluminiumbewerking. Veel van onze klanten zijn prominent aanwezig in deze markt en besteden werkzaamheden als fabricage van halffabricaten, assemblage- en verpakkingswerkzaamheden uit aan Vimatech. Tevens beheert Vimatech voor een aantal van deze klanten de geproduceerde voorraad zodat zij op afroep beleverd worden. Meestal worden de te bewerken profielen aangeleverd door de klant of Vimatech verzorgt alles van A tot Z. Een en ander wordt vooraf duidelijk afgesproken en volgens protocollen vastgelegd zodat fouten en/of misverstanden worden voorkomen.
De klant is bij Vimatech immers Koning!

Naast boven genoemde werkzaamheden kan Vimatech waar nodig een partner zijn op het gebied van ontwerp, engineering, prototype, eindproduct en kwaliteitscontrole. Door een zorgvuldige selectie van haar leveranciers en haar uitgebreide netwerk profileert Vimatech zich als een betrouwbare partner!

Van ontwerp tot eindproduct

De producten die na een grondige eindcontrole het pand van Vimatech verlaten op weg naar de klant voldoen te allen tijde aan de vereiste specificaties waardoor Vimatech hier voor de volle 100% achter kan staan!
We prefer quality!